Kada vrijeme polako postaje sve hladnije, važno je imati dobru, toplu odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno i neće vam biti hladno. Puloveri su gotovo nezaobilazna odjeća kada je u pitanju hladnija sezona, no kako biste u njima uvijek izgledali odlično, važno je znati kako stilizirati pulover.

Brojne trgovine s odjećom nude brojne modele, pogotovo u ujesen, kada se pripremamo za hladniji dio godine.

Moderni komadi odjeće u prijelaznim razdobljima

Ženski i muški puloveri uvelike se razlikuju Dok muški generalno dolaze u samo nekoliko krojeva, ženski puloveri mogu se pronaći u nizu različitih stilova. Bez obzira birate ili iz muškog ili ženskog asortimana, dobro je znati neke trikove kako stilizirati pulover.

Za prijelaznu sezonu birajte tanje pulovere, jer ćete njih lakše moći kombinirati u različite kombinacije. Puloveri napravljeni od tanjih materijala lako se mogu nositi zataknuti dijelom ili u potpunosti u hlače ili pak van njih, što vam daje više opcija. Imate li veći tanji pulover, također ga možete vezati i u struku, no pripazite kako to radite da se materijal ne bi razvukao.

Toplo i ugodno zimi

Kako se preko pulovera često ne nose dodatni slojevi osim zimske jakne, veoma je važno dobro planirati pulover za vanjske temperature. Ipak, ako ste ljubitelj slojevitog odijevanja, klasična kombinacija košulje i pulovera izgleda moderno, a omogućit će vam da se dodatno utoplite u hladnije dane. 

https://www.youtube.com/watch?v=G84DV_PEVXo

Debeli zimski puloveri generalno se ne mogu zataknuti u hlače, pa nude nešto manje mogućnosti kombiniranja. Ipak, uz dobar odabir nakita isti model možete nositi na nekoliko različitih načina. 

Kvaliteta odjeće prije svega

Puloveri su nam najdraži odjevni predmeti tijekom zime, zbog čega bi tijekom jedne sezone isti model mogli često nositi. Ipak, kako on do kraja sezone ne bi izgubio svoj oblik, razvukao se i izgledao istrošeno, veoma je važno obratiti pozornost na kvalitetu i upute o održavanju. 

Općenito, što je veći udio vune u njemu to bolje, iako na umu treba imati kako je o vunenim puloverima potrebno voditi ekstra brigu. Tako svako pripazite na sljedeće:

  • Detaljno pratite upute o pranju i glačanju,
  • Izbjegavajte pranje na visokim temperaturama i glačanje

Osim toga, obratite pažnju na tkanje pulovera, pogotovo ako se radi o debljim modelima, jer oštrim predmetima lako možete slučajno izvući nit iz njega.

moderne šilt kape

Šilt kape kao sportski i moderni dodatak

Dolaskom sunčanih dana sve je veći broj onih koji, osim za sunčanim naočalama, posežu i za različitim pokrivalima za glavu. Jedno od najpopularnijih pokrivala za glavu svakako je šilt kapa koja je popularna među pripadnicima svih generacija.

Postovi iz iste kategorije: