sexy majice

U posljednjih nekoliko godina majice su postale sve češći odjevni predmet, posebno one s različitim printovima, pa su tako postale popularne i sexy majice. To su one koje na sebi imaju provokativne natpise, fotografije ili ilustracije zbog čega su vrlo popularne i vrlo primijećene. 

Zbog svoje popularnosti postale su vrlo čest poklon, ali i odjevni predmet kod svih onih koji kroz svoju odjeću želi iskazati svoj stav prema nekoj pojavi u društvu ili jednostavno svoje razmišljanje toga dana. Sexy majice moguće je pronaći u fizičkim trgovinama odjećom, ali i u web shopovima.

Provokativan poklon

Želite li svojoj dragoj osobi pokloniti originalan poklon, zanimljive sexy majice odlično će vam poslužiti u tu svrhu. Naime, one su vrlo provokativan, a ujedno i originalan i kreativan poklon koji će ostaviti bez teksta svaku osobu kojoj ga poklanjate. Sexy majice mogu se poklanjati za rođendane, godišnjice brakova, odlazak u mirovinu, dobivanje diplome, dobivanje djeteta, vjenčanje i slične prigode. 

sexy majice
Sexy majice moguće je pronaći u fizičkim trgovinama odjećom, ali i u web shopovima.

Njihovim poklanjanjem budite sigurni da ćete ostati zapaženi te da osoba koja je slavljenik vaš poklon nikada neće zaboraviti. Isto tako, to  je vrlo funkcionalan poklon zbog toga što će je osoba moći nositi i tako u potpunosti „iskoristiti“ vaš poklon.

Popularni modeli sexy majica

Kao i kod drugih vrsta majica i kod sexy majica vrlo je važno odabrati idealan model za svaku osobu, ali modele koji su u trendu. U posljednjih nekoliko godina najnošeniji modeli majica su:

  • Oversized modeli
  • Slim fit modeli

S obzirom na to da su sexy majice vrlo urbane, oversized modeli bit će vrlo nošeni u svim sezonama, pa ukoliko razmišljate o tome koji model odabrati za sebe ili drugu osobu, s oversized modelom ne možete pogriješiti.

Budite umjereni pri kupnji ovakvih odjevnih predmeta

Bez obzira kupujete li sexy majicu za sebe ili drugu osobu, uvijek treba imati na umu kako print, slika i ilustracija ili tekst na njoj treba biti u granicama dobrog ukusa, posebno ukoliko majicu zaista mislite svakodnevno nositi. 

Majice sa smješnim napisima.

Naime, vrlo je važno da majica ne bude uvredljivog sadržaja, posebno ukoliko posjećujete javne institucije u nekoj državi iz kojih možete biti izbačeni ukoliko ste neprimjereno odjeveni. Isto tako, ukoliko se radi o tome da je ona poklon za nekoga, treba dobro razmisliti koje su osobne granice osobe kojoj kupujete majicu kako ne biste odabrali onu previše provokativnu.

Postovi iz iste kategorije: