moderne šilt kape

Dolaskom sunčanih dana sve je veći broj onih koji, osim za sunčanim naočalama, posežu i za različitim pokrivalima za glavu. Jedno od najpopularnijih pokrivala za glavu svakako je šilt kapa koja je popularna među pripadnicima svih generacija. 

U svojim počecima su ih nosili isključivo sportaši i oni koji njeguju sportske modne kombinacije, dok je danas nose gotovo svi. Šilterice zbog svog specifičnog oboda uvelike štite od sunca pa su odličan izbor za dane koje provodite na suncu, bilo da se radi o plaži ili šetnji gradom.

Modni dodatak koji morate imati

Kao što je ranije navedeno, šilt kape su danas popularne kod svih korisnika, a u posljednjih nekoliko godina doživjele su svoju renesansu. Naime, danas gotovo da ne postoji influenser, modna ikona ili ljubitelj mode koji u svom ormaru ne posjeduje barem jedan model koji svakodnevno kombinira s različitim modnim komadima

Dolaskom sunčanih dana sve je veći broj onih koji, osim za sunčanim naočalama, posežu i za različitim pokrivalima za glavu.

Upravo su influenseri i modne ikone osobe koje su popularizirale ovaj modni dodatak i pomogle njegovom ponovnom oživljavanju na modnim pistama i gradskim ulicama. Upravo zbog te popularnosti šilt kapa, modni stručnjaci napominju da bi svi u svojim kolekcijama trebali imati barem jedan model u crnoj boji. On se lako kombinira s ostalim modnim komadima, a ujedno je i vrlo funkcionalan i koristan za sunčanog vremena.

Birajte prozračne materijale šilt kapa

Za koju god boju i model šilt kape se odlučili, vrlo je važno da materijal od kojeg je napravljena bude prozračan kako bi ona bila ugodna tijekom nošenja, odnosno kako ne bi došlo do neželjenog i pretjeranog znojenja glave koje zna biti prilično frustrirajuće. U tom smislu preporučuju se šilterice od:

  • Pamuka
  • Lana
  • Pamuka u kombinaciji s drugim materijalima (udio pamuka trebao bi biti barem 60 %)

Sada kada znate kakva treba biti najbolja šilt kapa koja će biti i funkcionalna i vrlo moderna, potražite idealan model za sebe.

Bezbroj opcija ovog modnog dodatka

Kada je došlo do popularizacije ovog modnog dodatka, oni su se počeli proizvoditi u širokom spektru boja i uzoraka. Tako u trgovinama više nisu prevladavale crne, bijele i bež šilt kape već su se počele kreirati i one neobičnih kombinacija boja i uzoraka. 

najbolje šilt kape
Potražite idealan model za sebe.

Kako biste uvijek bili u trendu svakako odaberite jednu u neutralnim bojama kao i jednu nešto neobičnije boje s različitim uzorcima koja će vam služiti kao dodatak ostatku modne kombinacije.

Postovi iz iste kategorije: