Napretkom tehnologije imamo dostupne razne uređaje po pristupačnim cijenama. Iako su mnogi od tih uređaja u većini slučajeva namijenjeni zabavi, pametna narukvica M4 predstavlja koristan modni dodatak. Budući da ima veoma zanimljiv izgled i razne mogućnosti, a dostupna je po niskoj cijeni, ona je trenutno jedna od najpoželjnijih smart narukvica na tržištu. 

Pametna narukvica
Pametna narukvica ima niz mogućnosti koje će vam olakšati da pratite bitne funkcije

Kroz nastavak teksta upoznati ćemo vas s njom, koje sve funkcije ima i gdje je možete naručiti po odličnoj cijeni.

Pametna narukvica M4

Pametna narukvica ima niz mogućnosti koje će vam olakšati da pratite bitne funkcije i vodite statistiku o vašem ponašanju i aktivnostima. Osim što ima sat i datum, ona ima i niz drugih bitnih funkcija:

  • broji otkucaje srca
  • broji korake u danu
  • obavještava vas o obavijestima na mobitelu
  • potiče vas na kretanje
  • ima štopericu
  • i ima razne druge mogućnosti

Idealan je dodatak za svakog sportaša, jer osim što je izrazito estetski lijepa, omogućiti će vam bolje iskustvo treninga.

Povezana je s mobitelom

Budući da pametna narukvica ima veoma malen ekran, ona je putem aplikacije i Bluetooth 4.0 tehnologije povezana s vašim uređajem. Tako u stvarnom vremenu možete primati sve podatke iz nje na mobitel, te obavijesti s mobitela na nju. Upozorava vas kada mobitel zvoni, imate novu poruku ili putem nje možete preskakati pjesme, pojačavati zvuk, bez potrebe da mobitel vadite iz džepa.

Dodatne funkcije

Osim svega što smo nabrojali, pametna narukvica M4 ima HD zaslon u boji od 2.4 cm, koji je osjetljiv na dodir. Jedna od korisnik dodatnih funkcija je što može biti okidač za fotografiju. Namjestite mobitel na željeno mjesto i namjestite se, te kliknite narukvicu kako bi snimili fotografiju ili započeli snimanje videa.

Vodootporna je

Budući da ćete se tijekom treninga oznojiti, a možete doći i u doticaj s vodom, smart narukvica M4 je vodootporna. Certifikat IP67 potvrđuje da narukvica može ostati u vodi dubine do 1 metar čak pola sata.

Lagana i udobna

Zbog toga što je namijenjena sportašima, silikonska narukvica je veoma lagana i ugodna na ruci te vas neće ometati prilikom treninga.

Pametna narukvica dostupna na internetu

Jeftina pametna narukvica M4 pruža vam sve potrebne funkcije za trening i svakodnevicu. Možete je naručiti u web trgovini Silux, po odličnoj cijeni i biti će dostavljena na vašu kućnu adresu u svega nekoliko dana. Zahvaljujući kvaliteti izrade i raznim funkcijama koje omogućava, ova narukvica može biti i odličan poklon za svakog sportaša ili ljubitelja tehnologije.

Čitajte i sljedeći članak: Pametni telefoni bez kojih se danas ne može

Postovi iz iste kategorije: