Napredak tehnologije je dostupnim učinio razne proizvode koji uvelike poboljšavaju naš život. Jedan od tih proizvoda je pametna narukvica, koja služi kao odličan uređaj za poboljšanje kvalitete života. Niz funkcija koje ima i stvari koje prati učinit će vaš život lakšim i kvalitetnijim, a lakoća korištenja ne zahtijeva nikakvo tehničko znanje.

Upravo zbog toga je jeftina pametna narukvica M4 odličan izbor za sportaše. Kroz ovaj tekst ćemo vas detaljnije upoznati s njom i istaknuti sve napredne funkcije koje nudi.

Čemu služi pametna narukvica?

Pametna narukvica je odličan uređaj koji će vam pomoći da pratite razne stvari, poput:

  • broja pređenih koraka
  • broja otkucaja srca
  • dubine sna i duljine spavanja
  • te mnogih drugih

Osim toga, ova narukvica je ujedno i pametni sat, a kada je povezana s mobitelom će vas obavijestiti o primljenim porukama ili dolaznim pozivima. Postoje i mnoge druge funkcije koje nudi, poput upozorenja o neaktivnosti, tj. kada previše vremena mirujete.

Pametna narukvica
Razne funkcije narukvice su namijenjene upravo za sportaše.

Aplikacija se s mobitelom spaja Bluetooth 4.0 tehnologijom, koja štedi bateriju i omogućava da je povezana s mobitelom non stop. Također, bitno je napomenuti da ova tehnologija povezivanja ne šteti zdravlju i potpuno je sigurna za korištenje.

Korisne mogućnosti smart band M9

Mnoge korisne funkcije će vam znatno olakšati svakodnevicu, a između njih treba istaknuti i mogućnost snimanja fotografije na dodir narukvice. Koliko ste se puta zatekli u situaciji kada želite okinuti savršenu fotografiju s partnerom, no nema nikoga da vas slika? Pametna narukvica M4 će vam omogućiti da namjestite mobitel na željeno mjesto i kada ste spremni kliknete na nju da mobitel slika fotografiju.

Pomoć prilikom vježbanja

Razne funkcije narukvice su namijenjene upravo za sportaše. Narukvica prati otkucaje srca i tako vas upozorava u slučaju da ste pod velikim naporom, da smanjite intenzitet trčanja ili vježbanja. Isto tako će svakodnevno pratiti vaše korake i tako ćete voditi evidenciju iz dana u dan. 

Sve ove funkcije možete pogledati direktno na narukvici (na zaslonu narukvice) ili u aplikaciji instaliranoj na vašem mobitelu.

Otpornost na vodu i savršeno prianjanje uz ruku

Ne morate brinuti kod tuširanja ili za vrijeme kiše. Pametna narukvica otporna je na vodu i može biti u vodi do jednog metra čak pola sata. Osim toga, zahvaljujući udobnom remenu od kojega je izrađena i vrlo lakim materijalima, narukvica neće smetati za nošenje prilikom bavljenja sportskim aktivnostima.

Ako se volite baviti sportom ili pak tražite savršeni poklon za sportaša, ova narukvica je odličan odabir s kojim zasigurno nećete pogriješiti!

Postovi iz iste kategorije: