Vremena kad su se mobiteli koristili samo za pozive i poruke su davno prošla! Danas se mobiteli koriste za vrlo velik broj stvari – igranje, kreiranje, poslovne stvari, društvene mreže, druženje, videopozive, planiranje, itd. Sve ove aplikacije troše određeni postotak vaše baterije. Koliko god današnji mobiteli mogu biti izdržljivi i koliko god proizvođači dižu količinu miliampersati, mi ipak uspijemo istrošiti bateriju. Power bank je super stvar za ljude koji imaju jako puno posla na mobitelu i često im se do kraja istroši baterija.

Baterije mobitela

Prva stvar na koju biste trebali pripaziti je činjenica da bi vaš mobitel trebao imati dobar kapacitet pri kupnji. Taj kapacitet ovisi o proizvodnji i obično skuplji mobiteli imaju bolje baterije. Imajte na umu da je normalno da određena baterija traje neko vrijeme, a onda krene biti sve manjeg kapaciteta svakih 12 mjeseci.

Još jedna dobra stvar su aplikacije koje kontroliraju potrošnju baterije. One će osigurati to da ne postoje neke aplikacije i pozadinski procesi koji koriste jako veliku količinu energije. Ponekad ni ne znamo da određene aplikacije koje rijetko koristimo rade u pozadini i stoga često imamo potrebu mijenjati baterije, ali se uopće ne radi o konkretnoj bateriji. 

Što je power bank?

Power bank je vanjska baterija koju uključite u svoj mobitel i punite mobitel bez da „ste uključeni“ u neki šteker. Možete se kretati i puniti mobitel „on the go“, što je poprilično praktično za svakoga.

Ne morate se bojati da će vam nestati baterije i da nećete moći napraviti barem neki poziv u slučaju nužde. Ono što je bitno da provjerite kad kupujete power bank je kapacitet. Ponekad kapaciteti mogu izgledati veliko, ali nisu. Pogledajte koliko miliampersati ima baterija vašeg mobitela – jednostavno pretraživanje na internetu dat će vam odgovor.

Kako odabrati power bank?

Kad to napravite, možete pretražiti online trgovine i tražiti power bank koji ima barem dupli kapacitet, što znači da možete barem dvaput kompletno napuniti mobitel. Obično je 10 000 miliampersati (mAh) dovoljno. Osim toga, zgodno je da prijenosni punjač ima neku vanjsku funkciju koja pokazuje koliko je prijenosni punjač pun. Tako nikad nećete morati pogađati koliko puta možete napuniti mobitel bez da ponovno punite prijenosni punjač za mobitel. 

U web trgovini Habeco možete pronaći power bank za mobitel, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. jednostavno odaberite onaj koji želite naručiti, izvršite narudžbu i novi prijenosni punjač će stići na vašu adresu u svega nekoliko dana.

Postovi iz iste kategorije: