Govorimo li o profesionalnim perilicama posuđa i sustavima pranja, tvrtka Winterhalter predvodnik je u ovom sektoru. Ova tvrtka ima dugu tradiciju proizvodnje perilica posuđa što je svakako garancija njihove kvalitete. 

Winterhalter perilice posuđa savršen su saveznik za sve ugostitelje i vođenje njihovih poslova. Ove perilice posuđa korisnicima uvelike olakšavaju proces pranja posuđa te skraćuju vrijeme potrebno za to zbog čega su nedvojbeno najbolji izbor zbog kojeg nećete požaliti.

Winterhalter perilice posuđa savršen su saveznik za sve ugostitelje i vođenje njihovih poslova.

Najpopularniji modeli Winterhalter perilica posuđa

Iako je cjelokupni asortiman iznimno popularan u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, jedan od najtraženijih proizvoda su svakako Winterhalter potpultne perilice posuđa koje su prilagođene svim prostorima u kojima se koriste. 

Glavna karakteristika i prednost ovog modela svakako je to što se proizvode u različitim veličinama zbog čega svatko može pronaći onu pravu za sebe i svoj prostor. Rukovanje ovim modelima perilica posuđa vrlo je jednostavno, inovativno i ekonomično, a posuđe koje izlazi iz njih bit će uvijek čisto i blistavo.

Fleksibilne i snažne perilice posuđa

Drugi vrlo popularan model Winterhalter perilica posuđa su svakako tračne perilice za pranje koje uvelike olakšavaju proces pranja posuđa u svim užurbanim razdobljima rada kakva se često događaju u restoranima, menzama i kantinama. 

Ono što je specifično za njih je njihova iznimna snaga koja se ne smanjuje ni kod velike količine posuđa niti kod velikog broja korištenja kako vas nikada ne bi ostavile na cjedilu. Ova perilica izrađena je od visokokvalitetnih materijala, ima iznimnu snagu te pruža visoku razinu čistoće i blistavosti posuđa.

Individualiziran rad za još bolje oprano posuđe

Osim iznimne snage i kvalitete perilica posuđa Winterhalter, vrlo je važno istaknuti i još jednu njihovu karakteristiku, a to je mogućnost individualne konfiguracije. Naime, moguće ih je prilagoditi različitim primjenama kao i različitim vrstama posuđa koje se pere.

Na taj način se uvijek dobivaju maksimalni rezultati snažnog i beskompromisnog rada perilice kao i čistoće opranog posuđa.

Košare za posuđe kao funkcionalni dodatak

Osim proizvodnje perlica posuđa Winterhalter proizvodi i dodatke za perilice posuđa u vidu košara za posuđe. Winterhalter košare za posuđe odlikuju se svojom prilagođenošću različitim vrstama posuđa što omogućava njihovo savršeno pranje. 

Posuđe je u njima uvijek sigurno, unatoč dobroj i snažnoj prohodnosti vode i zraka kroz nju. Govorimo li o dizajnu ovih košara, on je usklađen s filozofijom i dizajnom cijelog brenda koji je snažan, moderan i kvalitetan.

Postovi iz iste kategorije: