Ako volite pozvati prijatelje ili obitelj da prespavaju kod vas, krevet na sklapanje je rješenje koje trebate. Sigurni smo da nemaju svi velike stanove i podove velikih površina i jasno nam je da funkcija vaše kuće ne može biti savršeno optimizirana za sve potencijalne potrebe. Pomoćni kreveti koji zauzimaju malo prostora uvijek su pri ruci za svakog gosta, često i nenajavljenog. Takav komad namještaja možete micati i staviti na bilo koje mjesto u kući i tako urediti da tijekom dana kuća bude maksimalno prohodna.

Kreveti na sklapanje obično su napravljeni od metalne konstrukcije, a lako se pospremaju jer nisu teški i glomazni. Birajte čelične i aluminijske konstrukcije zbog toga što su one otporne, ali i ne korodiraju lako.

Krevet na sklapanje možete koristiti gdje god poželite

Velik broj modela kreveta na sklapanje ima i kotačiće koji omogućuju da se jednostavno premještaju i da ih odložite iza ormara ili u kut koji ne koristite pa sve do sljedećeg korištenja. Krevet na sklapanje je odličan i zbog toga što se može ponijeti sa sobom gdje god zaželite ako znate da morate noć provesti van kuće. Lako se prenosi i jednostavno rasklapa pa će brzo biti spreman za korištenje. 

Temeljni dio svake spavaće sobe svakako su kreveti kao vrlo važan komad namještaja na kojem se ljudi odmaraju i spavaju, odnosno provode najveći dio vremena kada su u spavaćoj sobi. Stručnjaci kao glavni savjet daju dobru pripremu prije samog odlaska u salon namještaja, a koja se prvenstveno odnosi na mjerenje prostora, odnosno spavaće sobe u koju će doći krevet kako ne biste uzeli prevelik ili premalen. Saznajte više: Kreveti kao sastavni dio spavaće sobe.

Kreveti za turizam i vikendice

Krevet na sklapanje vrlo je praktično rješenje u turizmu. Velike obitelji često imaju problema sa smještajem za godišnji odmor. Iako postoji mnogo mogućnosti za spavanje u apartmanima često se dogodi da vaša idealna kombinacija jednostavno nema dovoljno ležaja za čitavu obitelj. Ovdje do izražaja dolazi velika funkcionalnost kreveta na sklapanje kao dodatnog ležaja kojeg je lako izvući, rasklopiti, koristiti i sklopiti nakon upotrebe.

Ležaji također mogu biti praktična stvar za one koji vole izlete u prirodu, spavanje pod zvijezdama i slične stvari. Ponekad je dobro nositi ležaj na more, a neki vole ovakve krevete koristiti i multifunkcionalno: kao stalke ili mjesto za odlaganje odjeće. U svakom slučaju, cijene kreveta na sklapanje svakako su još jedan razlog da im date priliku. To je povoljna investicija koja će se prije ili poslije na neki način isplatiti. 

Osim povoljne cijene dodatni plus je svakako i montaža kreveta koja praktično ni ne postoji.

Postovi iz iste kategorije: