Ukoliko prodajete ili kupujete automobil, sigurno ste se susreli s terminima poput onoga je li automobil garažiran ili ne, odnosno je li se vodila briga o tome da auto ne bude nepotrebno izložen raznim štetnim atmosferskim prilikama. Upravo je utjecaj atmosferskih prilika razlog zbog kojeg su neki automobili više ili manje očuvani. 

S obzirom na to da nemaju svi garažu niti natkriveno garažno mjesto na koje bi smjestili automobil kada se on ne koristi, stručnjaci za automobilske dodatke kreirali su ceradu za auto. Naime, to je automobilski dodatak kojim se prekriva automobil kako atmosferske prilike ne bi narušile njegov izgled ili ga oštetile te je odlična opcija za sve koji ne posjeduju natkriveni garažni prostor.

Očuvajte svog limenog ljubimca

Osim mehaničkih kvarova na automobilu, automobil može biti u lošijem stanju i ako na njega utječu nepovoljne vremenske prilike poput kiše, tuče, vjetra ili sunca. Upravo je za tu svrhu kreirana i cerada za auto koja je napravljena od posebnih materijala koji štite automobil od prodora jakih i štetnih sunčevih zraka koje mogu nepovoljno djelovati na boju automobila koja uslijed djelovanja sunca može izblijediti ili čak i puknuti. 

Isto tako, velika i snažna tuča može oštetiti vjetrobransko staklo, udubiti karoseriju ili oštetiti boju. S druge pak strane snažan vjetar na automobil može srušiti ili donijeti granu koja također može oštetiti automobil. Zbog svog posebnog materijala automobilska cerada amortizira sve navedene udarce i na taj način štiti automobil.

Očuvajte svog limenog ljubimca.

Cerada za auto je prikladna za sve automobile

Vlasnici nešto većih automobila nerijetko imaju mišljenje da su cerade za automobil napravljene samo za modele manjih dimenzija te da ih oni ne mogu koristiti. Ipak, to nije tako jer proizvođači automobilskih dodataka danas u svom asortimanu imaju i auto cerade većih dimenzija. Zato ih mogu koristiti vlasnici svih automobila pa i onih nešto većih poput SUV vozila. Dimenzije u kojima dolaze su:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Brzo i jednostavno rješenje za zaštitu auta

Osim zbog zaštite automobila, cerade za auto vrlo su popularne i zbog svoje kompaktnosti te brzine postavljanja i skidanja. Naime, dolaze sklopljene u manjim dimenzijama te u pripadajućoj kutiji ili vreći kako biste je mogli spremiti kada je ne koristite. 

Isto tako, ona se vrlo jednostavno postavlja na automobil kada je to potrebno, a i održavanje je vrlo jednostavno.

Cerade za auto vrlo su popularne i zbog svoje kompaktnosti te brzine postavljanja i skidanja.

Postovi iz iste kategorije: