Dan zaljubljenih sve je bliže, a vremena za odabir poklona sve je manje. Ako nemate ideje što pokloniti svojoj boljoj polovici, vrijeme je da pokrenete moždane vijuge i krenete u potragu za darom za Valentinovo koji će ih oboriti s nogu!

Inspiraciju možete pronaći u brojnim trgovinama koje nude razne prilagođene darove te ako stvarno dobro poznajete partnera, ne biste trebali imati problema s pronalaskom.

Ljubav ide kroz želudac

Hrana je jedan od darova za Valentinovo s kojima ne možete pogriješiti. Lijepa večera u dobrom restoranu uvijek je dobra ideja, no ako ste više zainteresirani za ostanak u toplini doma, kao dar svojoj boljoj polovici možete pokloniti lijepu večeru koju ste vi napravili. Skuhajte svojem partneru ili partnerici najdraže jelo ili pak isprobajte nove recepte, i tako ih iznenadite za Valentinovo. 

Ako pak niste profesionalac u kuhinji, odlični darovi za Valentinovo bit će i razne fine slastice poput čokolade – jer tko nije ljubitelj fine, kvalitetne čokolade? Hrana je jedan od najboljih darova za Valentinovo ako niste sigurni odakle početi!

Čitajte i sljedeći članak: Važno je sudjelovati

Društvene igre jedan su od najstarijih načina zabavljanja među ljudima.

Darovi za avanturistične

Nove avanture koje proživite sa svojim partnerom zbližit će vas i pružiti vam mogućnost da stvorite nova sjećanja kojih ćete se rado prisjećati kasnije. Poklonite svojem partneru za ovo Valentinovo dar koji ćete moći iskoristiti zajedno, u obliku izleta ili puta na nove destinacije. 

Ako znate da postoji određeno mjesto koje bi vaš partner volio posjetiti ili pak želite pobjeći od svakodnevice barem na nekoliko dana, onda su darovi za Valentinovo u obliku putovanja savršena prilika da krenete u nove avanture. Oni su također prilika da u dar za svog partnera sakrijete i dar za sebe, i zajedno uživate u novim iskustvima.

Čitajte i sljedeči članak: Boca za vodu je neophodan dodatak sportaša

Bilo da ste elegantan, avanturistički ili sportski tip osobe, postoji boca za vodu koja je savršena za vas. 

Poklon za sva vremena

Najromantičniji darovi za Valentinovo mnogim ženama su vjerojatno komadi nakita. Lijep, elegantan i suvremen nakit savršen je da obilježite važne trenutke u vezi sa svojim partnerom. Prstenje je jedan od darova koji može označavati čvrstu vezu, no ako ne želite svom partneru pokloniti prsten, postoji mnoštvo drugih opcija, kao što su:

  • Ogrlica
  • Lančić
  • Naušnice

Ogrlicu ili lančić možete pronaći i s privjeskom. U privjesak možete ugravirati i kakvu lijepu poruku, a osim toga možete umetnuti i zajedničke slike. Tako ćete svom partneru pokloniti prekrasan dar za Valentinovo i lijepu uspomenu na zajedničko provedeno vrijeme.

Postovi iz iste kategorije: