Printer je danas jedan od neizbježnih dodataka za tvrtku, ali i za kućanstvo. Trebate li printer koji nudi mogućnost ispisa kako crno-bijelih dokumenata tako i fotografija, Canon Pixma je printer koji će vas oboriti s nogu. Visokokvalitetno printanje nikad nije bilo bliže uz ovu seriju printera koji su danas lako dostupni.

Za dom ili ured

Linija printera Canon Pixma zbilja je široka. Od printera koji će vas oduševiti kvalitetom printanja kod kuće pa sve do pintera koji će vaš rad u uredu učiniti:

  •  bržim
  •  lakšim
  •  jednostavnijim

Canon Pixma printeri za kućni ured odlično su rješenje za sve vaše projekte, prezentacije ili pak letke koje želite napraviti od kuće, no možete pronaći i prenosive printere kojima A4 ispis visoke kvalitete možete raditi i dok ste u pokretu. S druge pak strane, za urede u kojima je potrebno printati često i puno, Canon Pixma nudi i printer s integriranim spremnicima s tintom te printanjem bez margina!

Brzo i jednostavno ispisivanje

Bez obzira jeste li na poslu ili pak printate od kuće, jednostavnost povezivanja veoma je bitna kod printanja. Umjesto da vrijeme gubite na žičano spajanje ili pak prijenos datoteka na USB ključevima, printeri Canon Pixma nude mogućnost povezivanja u sekundi. 

Printajte datoteke sa svog mobitela ili tableta putem aplikacije ili se pak na svoj Canon Pixma printer spojite putem Wi-Fi ili Bluetooth veze – bez žica, bez komplikacija, bez brige. Canon Pixma printer također možete spojiti i na oblak (npr. Dropbox ili Google Drive), te printati datoteke direktno s njega, što pruža maksimalnu mobilnost.

Sastojci za savršen ispis printera

Ako želite da vaše fotografije i ispisani dokumenti izgledaju kvalitetno, onda je osim dobrog printera printera važno imati i kvalitetnu tintu za printere. Canon Pixma tinte za printere posebno prilagođene za tu seriju nude visoku kvalitetu printanja, uz koju ćete kod svoje kuće lako moći printati i zahtjevnije datoteke poput fotografija. 

Canon Pixma tinta dugotrajna je i puža profesionalnu kvalitetu ispisa, a uz to je i visoke kvalitete pa nećete morati brinuti o tome hoće li ona uzrokovati štetu u samom printeru. Uz to, Canon Pixma tinta za printer nudi i najbolji omjer cijene i broja stranica za ispis, što ujedno znači i višeuštede.

Postovi iz iste kategorije: