zemljovid svijeta dekoracija

Svima je poznato da je u jednom trenutku u uređenju domova dominirao stil u kojem su se na zid postavljale različite slike, posteri, plakati i umjetnička djela. Danas su tu ulogu preuzeli zemljovidi svijeta. 

Naime, to su zapravo posteri ili plakati na kojima je vidljiva karta svijeta, a dolaze u različitim bojama, veličinama i stilovima. Odlična vijest je to da se oni uklapaju u velik broj različitih stilova uređenja, pa ih je moguće staviti u gotovo svaki dom. One će na taj način podignuti prostor i dodati mu novu dimenziju.

Idealno pozicioniranje zemljovida svijeta

Kao što je ranije napomenuto, zemljovidi svijeta dolaze u različitim veličinama, bojama i izvedbama, pa je tako moguće prilagoditi ih bilo kojem prostoru. Ipak, unatoč njihovoj prilagodljivosti, važno je dobro pozicionirati ih kako bi oni ispunili svoju primarnu, odnosno umjetničku i stilsku funkciju u prostoru. 

Kao što je ranije napomenuto, zemljovidi svijeta dolaze u različitim veličinama, bojama i izvedbama.

U tom smislu odlučite želite li da zemljovid svijeta bude u centru prostorije te da sav ostali namještaj i dodaci budu usklađeni s njim ili jednostavno želite da predstavlja dinamičan stilski trenutak u vašem domu.

Omiljeni dodatak u dječjim sobama

Svima je poznato kako su dječje sobe jedna od najrazigranijih, najljepših i najraznobojnih prostorija u svakom domu zbog čega su upravo šarani zemljovidi svijeta odličan izbor za njihovo uređenje. 

Osim što oni u dječjim sobama odlično izgledaju jer ih je moguće naručiti u različitim bojama, oni isto tako djeluju i poticajno na djecu. Tako djeca nerijetko gledajući u taj poster smješten na nekom od zidova njihove sobe, već od ranih dana počinju učiti o zemlji, različitim državama, gradovima, kontinentima, morima i slično.

Odličan poklon

Zemljovidi svijeta u posljednje vrijeme smatraju se jednim od najkreativnijih i najoriginalnijih poklona, posebice ukoliko se poklanjaju ljudima koji su avanturisti koji često putuju ili ljudima koji su zaljubljenici u zemljopis. 

zemljovidi svijeta odličan izbor
Osim što oni u dječjim sobama odlično izgledaju jer ih je moguće naručiti u različitim bojama.

Poklanjanjem zemljovida svijeta tko ćete omogućiti svim onim avanturistima koji često putuju da po povratku iz zemlje u kojoj su bili istu označe kao posjećenu i na taj način također stvaraju nove uspomene. Oni dolaze u različitim materijalima i oblicima, pa u skladu s prostorom u kojem žive osobe kojima ih poklanjate možete birati između:

  • Modela na foto papiru
  • Modela kao slike na platnu
  • Modela kao postera
  • Modela kao fototapete

Izbor je vrlo velik i sigurno ćete pronaći idealni model za svoj dom.

sexy majice

Originalnost na djelu uz sexy majice

U posljednjih nekoliko godina majice su postale sve češći odjevni predmet, posebno one s različitim printovima, pa su tako postale popularne i sexy majice.

Postovi iz iste kategorije: