Život bez pametnog telefona danas za mnoge je nezamisliv. Činjenica da uvijek moramo biti dostupni i u toku znači i da svoj iPhone sa sobom nosimo posvuda. Ipak, fina tehnologija poput mobilnog telefona često ne trpi nespretne ruke, pa već samo jedan slučajni udarac može biti dovoljan da ekran vašeg iPhonea pukne. 

Nakon toga imate dvije opcije: 

  • dug i skup popravak
  • korištenje telefona s polomljenim ekranom. 

Kako ne biste morali birati, najbolje je nabaviti si masku za iPhone – pomoćnika koji će vas zaštititi od ogrebotina i oštećenja.

Pametan dizajn dodatka za zaštitu mobitela

Kod kupnje maske za iPhone prije svega važno je obratiti pozornost na dizajn. Ona bi trebala biti takva da vas maksimalno zaštiti od mogućih oštećenja, bilo od udaraca ili pak hrapavih površina koje mogu izgrebati stakla. 

Rubovi maskice za koje koriste pametni telefoni koji su nekoliko milimetara odignuti od ruba telefona i oko kamere odlična su zaštita od grebanja, jer će osigurati da površina iPhonea nikada direktno ne dodiruje površinu na kojoj ga ostavljate, što će smanjiti mogućnost grebanja.

Maske za telefone od kvalitetnog materijala

Maske za iPhone proizvode se od raznih materijala, stoga je važno odabrati verziju koja vam najviše odgovara. Općenito govoreći, one od mekših materijala bolje će vas zaštititi od pucanja kod udaraca i ispadanja, no poseban dizajn onih tvrđih modela također može pomoći ublažiti prijenos siline udarca na mobitel. 

Čest problem s mekim materijalima je to što u dodiru s drugim materijalima pružaju velik otpor, pa ih je teško staviti i izvaditi iz džepa ili torbe. Stoga je masku za iPhone prije kupnnje svakako dobro isprobati, kako biste bili sigurni da kupujete proizvod koji ćete uistinu i koristiti.

Lijepe i korisna zaštita mobilnog telefona

Maske za iPhone na tržištu također su odličan način da poboljšate, ali i uljepšate svoj telefon. Dodatna baterija danas je mnogima nezaobilazan dodatak – zašto onda ne biste uložili u model koji dolazi s dodatnom baterijom već integrirano, kako više ne biste morali brinuti o tome jeste li svoju dodatnu bateriju ponijeli ili ne. 

S druge strane, mnogi zanimljivi i lijepi dizajni nude vam mogućnost da svoj iPhone ukrasite po želji i volji, bilo najdražim likovima iz pop kulture, motivirajućim citatima ili pak slikama po vlastitom izboru.

Servis za iphone telefone. Fotografije, poruke, glazba, kontakti, filmovi, bilješke, rasporedi. Uspomene i poslovni alati. I sve na jednom mjestu u mobitelu koji iz ruke pada na rub stepenice i razbija se. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: