Bilo da ste vrtlari koji uživaju u ljepoti uređenog vrta ili se pak bavite uzgojem voća i povrća za vlastitu upotrebu ili prodaju, sigurno znate kako je kvaliteta proizvoda kojima ćete se koristiti veoma važna za postizanje krajnjeg rezultata. 

Bilo da birate supstrate, gnojiva ili aditive, veoma je važno odabrati marku kojoj možete pokloniti svoje puno povjerenje, znajući da ste za svoje biljke odabrali najbolje. Proizvodi Plagron svojom dugom tradicijom i iskustvom dokazuju kako su najbolji izbor za vaše biljke.

Od hobista do profesionalnih vrtlara

Vrtlarski proizvodi Plagron predstavljaju asortimanu proizvoda za sve – bez obzira bavite li se uzgojem biljaka kao hobijem ili ste pak profesionalni vrtlar. I potpuni početnici neće pogriješiti odluče li se za proizvode Plagron, jer će osim kvalitetnih proizvoda, na web stranicama ove tvrtke također moći pronaći i mnoge savjete te detaljne upute za korištenje. A to će im pomoći da svoje biljke uzgoje na najbolji mogući način. 

Bez obzira s kojim se problemom borite, proizvodi Plagron pomoći će vam da vaše biljke rastu i razvijaju se u najboljim mogućim uvjetima.

Duga tradicija proizvoda za vrtlare

Brend Plagron postoji već gotovo trideset godina te je u svoja skoro tri desetljeća poslovanja na tržište izbacio mnoštvo vrtlarskih proizvoda. Konzistentna kvaliteta i dosljednost učinila je Plagronove proizvode jednim od najpoznatijih i najhvaljenijih na svijetu, kojima mnogi uzgajivaći poklanjaju svoje povjerenje. 

Osim provjerenih starih formula, mnogi njihovi vrtlarski proizvodi napravljeni su od inovativnih sastojaka koji se mogu pronaći u prirodi, kako bi dodatno poboljšali urod i olakšali vam brigu o biljkama. Odjel za istraživanje i razvoj stalno se brine o tome da se na tržište postave samo najučinkovitija rješenje za uzgoj biljaka.

Ekološki i kvalitetan uzgoj biljaka

Proizvodi Plagron certificirani su prema svim pravilima EU-a, a većina proizvoda uz to nosi i certifikat Control Uniona. Uz to, također su certificirani i od strane neovisnih ustanova, čime se potvrđuje njihova visoka kvaliteta. 

Uz sve to, proizvodi Plagron za vrtlarstvo također su veoma cijenjeni i u krugovima uzgajivača svih vrsta biljaka, bez obzira na to radi li se o amaterima, hobistima i početnicima ili iskusnim profesionalcima koji se uzgojem bave duže vrijeme.

Motorna kosilica može i biti samohodna. Ako na površini koju treba da kosite nemate struju, onda je ovakva kosilica odličan izbor. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: