Rimblades zaštita naplatka univerzalna

Kada se radi o automobilima, možemo prepoznati dvije vrste vlasnika. Jedni su oni koji ne brinu puno o svom autu, rijetko ga i peru, a o nekom ulaganju u zaštitu da i ne govorimo. Drugu vrstu čine oni vlasnici koji se itekako brinu za stanje svog auta, od unutarnjeg do vanjskog.

Jedan od dijelova auta po kojem se mogu prepoznati ti vlasnici su naplatci. Za one koji traže aktraktivniji izgled, rješenje su oni izrađeni od aluminija. S druge strane, oni od čelika su puno čvršći, ali nisu toliko lijepi. Kako biste ostavili atraktivnost, ali dobili na čvrstoći i izdržljivosti, rješenje je Rimblades zaštita naplataka.

Zašto odabrati Rimblades zaštitu naplataka

Rimblades zaštita naplataka zapravo predstavlja gumene dodatke koji se postavljaju na vanjsku stranu naplatka. Njihove glavne karakteristike su:

  • Napravljeni su od izdržljivog materijala
  • Naplatke učinkovito štite od raznih vrsta ogrebotina i oštećenja
  • Jednostavno se postavljaju

Mogu se postaviti na sve vrste naplataka zato što je Rimblades zaštita naplatka univerzalna. Ova vrsta zaštite posebno je korisna za one vozače koji se često voze po neravnim terenima, neasfaltiranih cestama i slično. Pri takvih uvjetima, kamenčići i razne druge stvari mogu jednostavno oštetiti naplatke, no srećom, zaštita naplataka Rimblades se pokazala vrlo učinkovita.  

Što dobivate u paketu za ovaj auto dodatak

Rimblades zaštita naplataka dolazi u obliku trake koja se reže na željenu duljinu. U jednom paketu dobit ćete dovoljnu količinu trake kojom se mogu zaštititi naplatci do veličine od 22“. Naravno, to će biti i više nego dovoljno za prosječnog vozača. Osim toga, dobit ćete i pribor za čišćenje naplatka kako bi se Rimblade zaštita naplataka mogla učinkoviti zalijepiti.

univerzalna rimblades zaštita naplataka
Rimblades zaštita naplataka dolazi u obliku trake koja se reže na željenu duljinu. Postavljanje je jednostavno i to možete učiniti samu u kratkom vremenu.

Važno je napomenuti da je postavljanje ove zaštite izuzetno jednostavno i nakon kupnje moći ćete sami odraditi ovaj posao u kratkom vremenu.

Personalizirajte svoj auto

Valja napomenuti kako Rimblades zaštita naplataka nije isključivo funkcionalni, odnosno sigurnosni dodatak za auto. Može se promatrati i kao estetski dio. Naime, prilikom kupnje možete birati između čak 10 različitih boja, od onih klasičnih poput crne ili srebrne pa sve do nekih upečatljivih uz koje sigurno nećete proći nezamijećni.

Montaža Rimblades zaštite naplatka

Tražite li ono klasično, onda se najbolje odlučiti upravo za crnu ili srebrnu boju, budući da je većina naplataka danas na automobilima upravo u jednoj od te dvije boje.

Postovi iz iste kategorije: