poklon setovi

U današnjem svijetu, kada svi gotovo imaju sve, vrlo je teško odlučiti se što pokloniti dragoj osobi za rođendan ili neku drugu priliku poput Božića, Nove godine ili pak Valentinova pa je u tom slučaju poklon swt je odličan izbor. 

Razlog za to je jer postoje razne kategorije pa kupnjom jednog takvog poklona sigurno nećete pogriješiti. Poklon setovi danas se prodaju za muškarce, za žene i za djecu, pa je izbor zaista velik i možete birati prema osobnim preferencijama, ali i onome što osoba kojoj ga poklanjate voli.

Kako izabrati poklon set

S obzirom na to da postoji velik broj različitih, vrlo je teško odabrati onaj pravi poklon set za osobu kojoj poklanjate poklon. Ipak, općeniti naputak je da kupujete uvijek ono što osoba kojoj poklanjate poklon set voli. Dakle ukoliko se radi o ženskoj osobi koja voli parfeme, to bi svakako trebao biti neki s parfemima, ukoliko voli kozmetiku tu su poklon setovi s raznim kozmetičkim preparatima za njegu kože, kose, lica i tijela i sl.  

kupi poklon set za nju
Poklon setovi danas se prodaju za muškarce, za žene i za djecu.

U slučaju muškaraca možete birati poklon set sa pjenom za brijanje, after shaveom, gelom za tuširanje ili gelom za kosu.

Velik broj varijacija za darivanje

Porastom popularnosti poklon setova proizvođači istih na tržište su stavili velik broj različitih varijacija proizvoda koji se mogu naći u njima. Neki od najčešćih proizvoda i kombinacija proizvoda koji se mogu kupiti su:

  • Parfemi, toaletne vode
  • Gelovi za tuširanje, mlijeko za tijelo 
  • Proizvodi za njegu lica (kreme za lica, gelovi za pranje lica, serumi za lice, maske za lice)
  • Proizvodi za njegu kose
  • Brijači, pjene za brijanje te after shave losioni
  • Proizvodi za tuširanje (gel za tuširanje, piling za tijelo, ulja za tijelo)

S obzirom na to da je izbora zaista vrlo mnogo posvetite neko vrijeme proučavanju svih navedenih poklon setova, kao i želja i navika osobe koje kojoj poklanjate ovaj poklon i sigurni smo da ćete naći pravo rješenje za sebe.

6 najboljih poklon setova.

Praznične cijene setova za poklon

Imajući u vidu to da su setovi za poklon vrlo popularni kada je darivanje u pitanju, ne čudi činjenica da su njihove cijene u vrijeme praznika i blagdana najniže. Čak i ako nije to doba godine, oni imaju vrlo pristupačne cijene. 

Zbog svoje pristupačne cijene možete ih kupiti i za sebe kada želite isprobati neki novi proizvod, a ne želite davati novac za veliko pakiranje ili pak želite probati nekoliko različitih proizvoda u mini izdanjima. 

zemljovid svijeta dekoracija

Zemljovidi svijeta kao novi trend u uređenju domova

Svima je poznato da je u jednom trenutku u uređenju domova dominirao stil u kojem su se na zid postavljale različite slike, posteri, plakati i umjetnička djela. Danas su tu ulogu preuzeli zemljovidi svijeta.

Postovi iz iste kategorije: