Kozmetika OFRA je odličan izbor za vas

Ukoliko ste velika zaljubljenica u kozmetiku, posebno onu dekorativnu te tražite pouzdan i kvalitetan brend, kozmetika OFRA je odličan izbor za vas. Ne samo da ima veliko iskustvo u svijetu kozmetike, već i puno truda i vremena ulaže u prikupljanje znanja na raznim edukacijama. 

Moto ovog branda je kozmetika za svakoga, bez obzira na spol, dob i stil. Tvrtka je nastala 90-ih godina 20. stoljeća, a osnovala ju je Ofra Gaito koja je hrabro zakoračila u svijet kozmetičke industrije.

Kozmetike OFRA - Paleta sjenila
Paleta sjenila kozmetike OFRA

Od spa odmorišta do kozmetičkog branda

Ofra Gaito je nakon više godina edukacije u Njemačkoj, Francuskoj i SAD-u i dugog iskustva u kreiranju kozmetičkih proizvoda otvorila vlastitu franšizu spa odmorišta. Vlastito spa odmorište otvorila je vođena željom da svim ljudima omogući uživanje u njezi vlastitog tijela je je vođena tim započela i s kreiranjem kozmetike OFRA, kao vlastitog kozmetičkog brenda. U počecima se kozmetika OFRA fokusirala na kreiranje spa proizvoda koji:

  • štite kožu
  • hrane kožu
  • njeguju kožu
  • omogućavaju korisnicima da sami kreiraju vlastiti ritual ljepote u kojem će uživati svaki dan

Pročitajte sljedeći članak: Ženske haljine za vječnu eleganciju

Unatoč činjenici da su današnji modeli ženskih haljina postali toliko svakodnevni i jednostavni da ih je moguće nositi i uz tenisice, one će uvijek i u svakoj kombinaciji odisati elegancijom i ženstvenošću.

Svjetski poznata i priznata kozmetika

O tome koliko je OFRA kozmetika kvalitetna dovoljno govori činjenica da je poznata i cijenjena diljem svijeta te da se malo koji kozmetički brand može mjeriti s njom. Naime, OFRA kozmetički proizvodi su vrlo kvalitetni, profesionalni, a istovremeno i dostupni svima. Također, koriste ih brojni profesionalni vizažisti diljem svijeta koji šminkaju poznate i slavne. Toj kategoriji pripadaju i vizažisti koji šminkaju modele u franšizi Miss Universe, političare, olimpijske sportaše, filmske i televizijske zvijezde i druge.

Video: Ofra Glow Up Highlighter paletni uzorci

Do svih tih velikih i značajnih suradnji brojnih vizažista nikada ne bi ni došlo da u svojih 25 godina postojanja nije dokazala i pokazala iznimnu brigu za svoje klijente, visoku kvalitetu kozmetičkih proizvoda koji zajedno čine izvrsnu kombinaciju za kozmetičku tvrtku koja je stekla povjerenje velikog broja korisnika diljem svijeta.

Širok asortiman kozmetičkih proizvoda

Kako bi zaista ostvarila prvotni cilj široko dostupne kozmetike, OFRA kozmetika u svom asortimanu ima ponešto za svakog korisnika pa tako u njihovom asortimanu možete pronaći:

  • preparativnu kozmetiku za kožu
  • dekorativnu kozmetiku poput olovki za obrve, highlightera, prajmera
  • dodatnih alata za nanošenje šminke poput četkica i spužvica

Iako ovaj brand postoji na kozmetičkom tržištu dugi niz godina, on i dalje ne prestaje oduševljavati svojim inovativnim proizvodima u različitim bojama, teksturama i namjenama kako bi zadržao postojeće korisnike i privukao neke nove.

Postovi iz iste kategorije: