Kozmetika OFRA nudi ponešto za svakoga

Tražite li pouzdan i kvalitetan brend kozmetike, onda je kozmetika OFRA pravi izbor za vas. Temelji ovog svjetski poznatog brenda postavljeni su na dugogodišnjem iskustvu i znanju skupljanom tijekom edukacije i u praksi. 

Iza imena kozmetike OFRA skriva se priča o uspjehu temeljenom na trudu, radu i znanju koje je pomoglo u kreiranju marke kozmetike za sve – bez obzira na spol, dob i stil.

Kozmetički proizvodi za njegu i opuštanje

Kozmetika OFRA nastala je sredinom 90-ih godina, kada je Ofra Gaito hrabro zakoračila u svijet industrije ljepote. Nakon godina edukacije u Njemačkoj, Francuskoj i SAD-u te dugog iskustva u vođenju i kreiranju proizvoda za vlastitu franšizu spa odmorišta, Ofra je vođena željom da svim ljudima omogući uživanje u njezi vlastitog tijela započela rad na vlastitom brendu.

Kozmetika OFRA danas je svjetski poznato ime u svijetu kozmetike,
Kozmetika OFRA – Highlighter – Blissfull

Kozmetika OFRA svoj je put prema uspjehu započela mnogim spa proizvodima koji štite, hrane i njeguju kožu te vam omogućuju da sami kreirate vlastiti ritual ljepote u kojemu ćete uživati svaki dan.

Poznato ime u svijetu kozmetike

Kozmetika OFRA danas je svjetski poznato ime u svijetu kozmetike, s kojim se rijetko koji drugi brend može mjeriti. Proizvodi profesionalne kvalitete, bilo da se radi o kozmetici za njegu ili šminki, nadohvat su ruke svima. Osim što je omiljeni odabir profesionalaca, ovi kozmetički proizvodi također su odabir mnogih svjetski poznatih zvijezda, franšiza poput Miss Universe, političara, olimpijskih sportaša, ali i običnih, svakodnevnih ljudi koji brigu o svojoj koži žele prepustiti proizvodima s provjerenom kvalitetom u koje imaju povjerenje.

U svojih 25 godina postojanja, ova linija proizvoda dokazala je kako briga o klijentima i visoka kvaliteta kozmetičkih proizvoda zajedno čine savršenu kombinaciju za brend od povjerenja koji je prvi odabir velikog broja korisnika.

Kreativne inovacije za ljubitelje kozmetike

Kozmetika OFRA nudi ponešto za svakoga: 

  •  kozmetiku za njegu kože
  •  šminku
  •  sve dodatne sitnice koje vam trebaju, poput kistova i aplikatora

Iako je na sceni već gotovo tri desetljeća, ovaj brend i dalje je jedan od vodećih inovatora u industriji ljepote. Dugotrajne i kvalitetne formule šminke i proizvoda za njegu kože stvorili su velik broj vjernih kupaca, a ovaj brend je također i jedan od vodećih dobavljača kozmetike za salone i škole u svijetu.

Postovi iz iste kategorije: