Kupaonski namještaj izuzetno je bitan dio svake kupaonice i važno je posvetiti mu veliku pozornost kako bi kupaonica bila i funkcionalna i elegantna. Osim što mora biti čista i uredna, svakako mora izgledati lijepo. Priznajte da i vi volite praktičan i lijep interijer!

Namještaj za WC

Bez obzira volite li jednostavne linije ili malo šarenije okruženje današnja ponuda kupaonskog namještaja omogućuje sve kombinacije. Zasigurno ćete naći nešto za sebe. Ako vam je dosadio izgled vaše stare kupaonice, slobodno unesite promjene i inovacije modernih dizajnerskih rješenja. Bitan dio kupaonskog namještaja su kupaonski ormarići.

Ako volite velike kupaonske ormariće s dubokim policama slobodno ih postavite i napunite do mile volje. Ali ako volite biti učinkoviti najbolje rješenje su viseći plitki modeli ormara u kojima ćete držati samo ono sto zaista koristite. Kupaonski ormarići su često natrpani, ali ako ćete imati plitke ormariće ili otvorene police redovito ćete ih pročišćavati i vaša će kupaonica uvijek biti uredna. Uklanjanjem suvišnih stvari dobit ćete puno prostora koji morate mudro iskoristiti.

Probudite dizajnera u sebi

Moderni dizajn donio je i neke nove detalje u kupaonice. Jedan od njih je zidna niša koja služi kao prostor za odlaganje. Nišu možete i sami stvoriti postavljanjem visećeg ormarića koji ima otvorenu policu i tako čini odličan detalj. Pod kupaonski namještaj spada i zrcalo jer ono može u potpunosti promijeniti izgled kupaonice. I još napomena. Klesarstvo vam može pomoći u uređenju prostora kupaonice.

https://www.youtube.com/watch?v=S3MLudeIozE

Trik koji uvijek donosi odlične rezultate je postavljanje velikog zrcala koje stvara iluziju prostora, što je posebno bitno kod malih kupaona. Vrlo često rješenje danas su i kupaonski blokovi jer su povoljni i funkcionalni, a često dovoljno veliki da u njih stavite sve što je potrebno. U kupaonski namještaj uključujemo i sve ostale manje komade namještaja koji vam mogu pomoći da kupaona postane centar funkcionalnosti: od različitih kolica za odlaganje i zidnih polica do modernih klupa za kupaonicu koje omogućuju stvaranje mjesta za sjedenje te ostalih sličnih elemenata koji se mogu uključiti u dizajn kupaone. Širok izbor kupaonskog namještaja omogućit će vam stvaranje funkcionalnog i korisnog prostora kojeg ćete lako održavati i čistiti, a namještaj koji ste izabrali držat će kupaonu urednom i čistom.

Proizvodi Plagron pravi su odabir za vaše biljke. Alga Grow i Alga Bloom su dva gnojiva koji garantiraju većji prinos i bolji ukus biljke. Čitajte više …

Najdraže su nam LED žarulje jer troše manje električne energije i traju do 20 godina dulje. U našoj su ponudi i druge žarulje, kao i prigušnice, tajmeri i baterije. Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije: