Jeftine naljepnice za zidove

Uređenje doma jedan je od zadnjih zadataka koji nam preostaju kada se uselimo u novi prostor. Ponekad je teško odmah znati u kojem pravcu krenuti, a nekad nam prostor vremenom dosadi pa trebamo jednostavnu i efektnu promjenu. Jedan od najboljih trikova za osvježenje prostora nabava je jeftinih naljepnica za zid. Mogu se pronaći u brojnim lokalnim i internetskim trgovinama, u raznim oblicima i dimenzijama.

Razveselite dječju sobu

Dječje sobe često su najkreativnije uređeni prostori u domu. Ipak, od silnih potrepština i inovativnih rješenja, često na kraju upravo zidovi dječjih soba ostaju zjapiti prazni. Jeftine naljepnice za zidove tu su odlično, brzo i efikasno rješenje.

Jeftine naljepnice za zidove

Simpatični likovi iz crtića ili pak drugi dječji motivi mogu se pronaći na velikom broju naljepnica za zid. Jednostavno i brzo postavljanje u čas posla učinit će veliku promjenu u prostoru, a s obzirom da su vrlo jeftine, lako ćete i bez puno planiranja dječju sobu moći prilagoditi rastu svog djeteta.

Zanimljivi citati na naljepnicama

Inspirirajući citati mnogim ljudima pomažu da lakše krenu u borbu s dnevnim obavezama. Ako za svoj dom, radnu ili spavaću sobu ili pak ured, tražite dodatnu inspiraciju, jeftine naljepnice za zidove savršene su za vas.

Jeftine naljepnice za zidove

Osim raznih crteža i razigranih motiva, one se mogu pronaći i u obliku citata iz knjiga ili pak životnih mudrosti koji će vam na početku dana uliti volju za rad i dati novi elan za dnevne avanture kroz koje morate proći.

Jednostavno postavljanje i skidanje

Naljepnice za zidove imaju mnoge prednosti nad crtanjem bojama po zidu. Prva, a često i najvažnija stvar je njihova cijena – naljepnice su vrlo jeftine i mogu se pronaći po cijenama od samo nekoliko desetaka kuna. S druge strane, njihovo postavljanje na zid također je lako.

Naljepnicu je potrebno staviti na čistu i suhu površinu zida, pazeći da ispod nje pri lijepljenju ne ostaju balončići zraka. Ako ste pak nabavili naljepnicu većih dimenzija, najvjerojatnije je da će doći u nekoliko komada, pa ju je prije postavljanja potrebno složiti. Kada vam više ne odgovaraju, lako ih možete odlijepiti uz pomoć fena ili pištolja na vrući zrak te malo truda i strpljenja. Tako na zidu neće ostati ljepilo te će biti spreman za bojenje ili novu naljepnicu.

Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice. Čitajte više …

Krevet na sklapanje pogodan je kao privremeni krevet kod kuće ili na odmoru. Postavljanje kreveta vrlo je jednostavno. Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije: